Wie is Flow Fabrique? 

Dat ben ik..! Barbara Heinze en ik woon in Hillegom met mijn man en twee kinderen.  In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden zoals de duinen, strand of heerlijk varen op de Loosdrechtse plassen. 

Van origine kom ik uit het onderwijs en heb ik ervaring met didactiek en groepsdynamica.  Daarna heb ik verschillende functies gehad in de Kinderopvang branche waar ik na het opzetten van mijn eigen vestiging erachter kwam dat het werken met teams in combinatie met trainen en coachen iets is waar mijn hart sneller van gaat kloppen: mensen in hun kracht zetten en successen vieren. Als Scrum Master coach ik teams naar een hoger Scrum niveau. Ik haal plezier uit kennisdeling, verbinding en creativiteit in sessies te brengen. Daarnaast voortdurend in beweging blijven door Continuous learning met een growth mindset.  Dat zijn mijn grootste drijfveren om Flow Fabrique in het leven te roepen. 

Na mijn eerste zwangerschap las ik een mooi artikel over Mindfulness. Mijn interesse was direct getriggerd want ik was van mening dat ik niet bewust genoeg in het leven stond en er meer uit kon halen voor mijzelf. De 8-weekse Mindfulness training heb ik gevolgd en de training heeft op heel veel fronten mij handvatten geboden waar ik nog elke dag profijt van heb en nog steeds van leer. Met de overtuiging dat deze training voor heel veel mensen een waardevolle toevoeging heeft en mijn achtergrond als leerkracht en coach ben ik de opleiding Mindfulness trainer gaan doen bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam (CVM). Iedereen gun ik Flow want flow is heilzaam en  houdt je weg bij routine/verveling of spanning/stress. Het maakt mensen gelukkiger. Vanuit deze combinatie is Flow Fabrique een krachtige motor voor teams en je persoonlijke ontwikkeling.

Grow with the flow!Let's connect! LinkedIn

E-mailen
LinkedIn